Om Lägenhetsvärderaren

Lägenhetsvärderaren är en sida som innehåller artiklar och information om att värdera lägenheter och bostäder. Passar utmärkt för att guida dig inför beslutet att sälja din bostad. Faktan på denna sida är tänkt att ge dig mer kött på benen inför en ny upplåning eller försäljning av lägenheten

>> Sälj din Lägenhet/Hus – Fast mäklararvode 5000kr

Mäklare Göteborg


>>    Sälj din Lägenhet/Hus – Fast mäklararvode 5000kr

Mäklare Göteborg. Närheten till kusten, den charmiga arkitekturen och den aldrig sinande fisken lockar många att styra kosan mot vår svenska västkustpärla Göteborg. Att göteborgarna dessutom är kända för sin charm och sitt trevliga sätt, gör att många faller pladask för denna vår näst största stad. Är man riktigt förtjust i Göteborg kanske man till och med väljer att flytta dit. Vare sig man vill köpa eller sälja en bostadsrätt i Göteborg kan det vara bra att först av allt kontakta en mäklare.

En mäklare ska fungera som tredje part mellan köpare och säljare av en bostadsrätt. En mäklare hjälper till under i stort sett hela processen, från val av kanaler för marknadsföring till budgivning. Om man anlitar en mäklare för försäljning av en bostadsrätt tar han eller hon visserligen ganska bra betalt för sina tjänster, men det lönar sig nästan alltid i längden. I Göteborg finns gott om mäklare att välja mellan. Fastighetsbyrån är en av Sveriges största mäklarfirmor och har fyra kontor i Göteborg. Här jobbar mäklare som har upp emot 25 års erfarenhet av Göteborg och dess bostadsmarknad. Väljer man en mäklare från Fastighetsbyrån i Göteborg hjälper de till med att exempelvis annonsera ut din bostad i Göteborgs Posten, på Hemnet, i skyltfönstren till Swedbank eller på Fastighetsbyråns egen hemsida.

Mäklarringen i sin tur har även de fyra kontor i Göteborg och väljer man en mäklare härifrån får man hjälp med både bankkontakter, städbolag och flyttfirmor. Om du vill kan en mäklare från Mäklarringen i Göteborg komma hem till dig för en fri värdering av din bostad. Svensk Fastighetsförmedling har tio kontor i området kring Göteborg. På deras hemsida kan man bland annat se aktuell prisstatistik i just det område i Göteborg som man är intresserad av.

Om man vill köpa en bostadsrätt i Göteborg är det dock inte lika nödvändigt att vända sig direkt till en mäklare. Hemnet är Sveriges största internetbaserade bostadsmarknad, där endast mäklare har rätt att lägga ut bostadsannonser. Det är få som väljer att sälja utan mäklare och den som är på jakt efter en bostad i Göteborg gör klokt i att först besöka Hemnet. På ställen som Blocket eller AllaAnnonser går det naturligtvis också att hitta en bostadsrätt i Göteborg, men här är det få mäklare som lägger ut annonser. Att gå via en mäklare också då man köper en bostad i Göteborg gör hela processen lite tryggare, än att köpa direkt från en privatperson. En mäklare i Göteborg har djup kännedom om olika områden och huruvida de kan motsvara dina behov. Om man inte kan speciellt mycket om Göteborg kan det därför vara bra att kontakta en mäklare för råd och tips. Vet du inte hur du ska finansiera din nya bostad i Göteborg kan en mäklare också hjälpa till med att hitta ett bra bolån.

Både att köpa och att sälja en bostad kan vara en av de viktigaste affärerna man någonsin behöver göra. Det handlar för det mesta om mycket pengar och det är därför bra om man inte rusar iväg och tar första bästa mäklare i Göteborg. HittaMäklare.se är en bra sida att besöka för den som ska sälja sin lägenhet och vill hitta en bra mäklare. Här registrerar man sin bostadsrätt helt gratis, varefter intresserade mäklare lägger anbud på uppdraget. Säljer man en lägenhet eller villa i Göteborg så får man naturligtvis kontakt med mäklare som kan just det området. Man jämför sedan själv mäklarna och anlitar den mäklare i Göteborg som ger den bästa offerten.