Om Lägenhetsvärderaren

Lägenhetsvärderaren är en sida som innehåller artiklar och information om att värdera lägenheter och bostäder. Passar utmärkt för att guida dig inför beslutet att sälja din bostad. Faktan på denna sida är tänkt att ge dig mer kött på benen inför en ny upplåning eller försäljning av lägenheten

>> Sälj din Lägenhet/Hus – Fast mäklararvode 5000kr

Mäklare i Malmö


>>    Sälj din Lägenhet/Hus – Fast mäklararvode 5000kr

Mäklare i Malmö. För att sälja en bostadsrätt i Malmö bör man som första steg kontakta en godkänd mäklare. För att en mäklare ska vara godkänd krävs att han är registrerad i Fastighetsmäklarnämnden. Känner man sig osäker på en mäklare kontaktar man nämnden som kan kontrollera att han eller hon finns registrerad.

En mäklare har som uppgift att fungera som en tredje part mellan dig som säljare och den som är intresserad av att köpa din bostadsrätt. En mäklare i Malmö har också god kännedom om staden, vilka områden som är populärast och hur mycket som din bostad är värd. Det är tryggare och enklare att anlita en mäklare i Malmö än att försöka sälja sin bostad på egen hand och i slutänden blir mäklarens arvode ändå en investering. Det finns mängder av mäklare i Malmö, så att hitta en bra mäklare i Malmö kan ta sin tid och det gäller att man har tålamod.

Numera finns förutom de fysiska mäklarkontoren på plats i Malmö, också en hel del internetbaserade mäklare. Privatmäklarna är en av dessa och kan vara en bra sida att börja på. Om man vill sälja sin lägenhet eller villa i Malmö får man här till ett fast pris av 12 000 kronor hjälp med annonsutformning, marknadsföring i de rätta kanalerna och en mäklare som tar hand om alla avtal. Dessutom betalar man bara sin mäklare om man får sin bostadsrätt såld. Nackdelen är att man som säljare själv ansvarar för visningen av lägenheten.

Fastighetsbyrån har fem kontor i Malmö och en mängd anställda mäklare med god kännedom om just ditt område. Ska man sälja sin bostad i Malmö kan Fastighetsbyråns mäklare bistå med allt från bostadsvärdering till budgivning. Den som vill ha möjlighet att följa budgivningen online väljer en mäklare från Lind & Co i Malmö. Hos Lind & Co jobbar också fotografer specialiserade på bostadsfotografering, vilket betyder att din lägenhet eller villa i Malmö blir avbildad på bästa tänkbara sätt.

Om du vill låta mäklare i Malmö slåss om att få sälja din bostadsrätt kan HittaMäklare.se vara ett effektivt alternativ. Här registrerar man sin bostadsrätt i Malmö, låter mäklare i Malmö ge anbud på offerten och kan i slutänden i lugn och ro välja den mäklare som har mest fördelaktigt pris. Tjänsten är helt kostnadsfri. En annan tjänst som underlättar i ditt sökande efter en mäklare i Malmö är webbsidan Jämförmäklare. I ett enkelt formulär fyller du i information om den bostad som du vill sälja. Jämförmäklare letar sedan upp den mäklare i Malmö som kan ge dig det bästa anbudet på uppdraget och vidareförmedlar kontaktinformationen till dig. Malmö hör till de städer där det är mest konkurrens mellan mäklare. Med tanke på att provisionen för en mäklare i Malmö tidigare låg på 4 till 4,5 procent och idag har sjunkit till ibland under 2 procent, kan det vara väl värt att jämföra aktuella mäklare i Malmö innan man bestämmer sig. Det kan finnas mycket pengar att spara!

Att hitta en mäklare i Malmö kan alltså vara en tidskrävande process, men det finns som synes hjälp där ute. Om man vill sälja sin bostad i Malmö är det bra att inte rusa iväg och välja första bästa mäklare. Låt det ta den tid det tar och se till att den mäklare du väljer är pålitlig.