Om Lägenhetsvärderaren

Lägenhetsvärderaren är en sida som innehåller artiklar och information om att värdera lägenheter och bostäder. Passar utmärkt för att guida dig inför beslutet att sälja din bostad. Faktan på denna sida är tänkt att ge dig mer kött på benen inför en ny upplåning eller försäljning av lägenheten

>> Sälj din Lägenhet/Hus – Fast mäklararvode 5000kr

Mäklare Stockholm


>>    Sälj din Lägenhet/Hus – Fast mäklararvode 5000kr

Mäklare Stockholm. Den som har någon som helst kunskap om Stockholm kan nog ana att letandet efter en bra mäklare i Stockholm kan ta sin lilla tid. Ett enkelt sök via Google på ”mäklare Stockholm” ger närmare en miljon träffar, vilket kan få den bäste att tappa modet. Som tur är finns vissa tjänster på Internet som effektiviserar sökandet och i bästa fall kan spara lite tid i jakten på en mäklare i Stockholm.
HittaMäklare är en sådan tjänst, speciellt utarbetad för dig som vill sälja din bostad. Här registrerar man kostnadsfritt sin lägenhet eller villa, för att sedan låta intresserade mäklare i Stockholm lägga anbud. Mäklarna har tre dagar på sig att svara och sedan är det upp till dig att välja den mäklare i Stockholm som kan ge dig den mest fördelaktiga offerten.

JämförMäklare har en liknande gratis tjänst, där man i ett formulär fyller i information om den bostad man vill sälja. Det är sen upp till JämförMäklare att hitta den mäklare i Stockholm som är billigast, för att sedan förmedla kontakten mellan dig och mäklaren. Att få höra omdömen från andra säljare som har anlitat mäklare kan också vara nyttigt.

På LocalEars kan privatpersoner lämna omdömen på alla möjliga företag och däribland mäklare i Stockholm. Här får man en snabb och enkel översikt över de mest och minst populära mäklarna i Stockholm och dessutom kortare kommentarer om varför en mäklare har fått ett visst betyg. Tjänsten fungerar alltså ungefär som att fråga runt i bekantskapskretsen efter rekommendationer, men man ska komma ihåg att alla omdömen på mäklare i Stockholm är individuella och därmed ibland kan vara orättvisa eller missvisande.
Notar är en mäklarfirma med ett antal kontor i Stockholm. Om du vill kan en mäklare från Notar komma hem till dig för att göra en kostnadsfri värdering av din bostad. Notar erbjuder dessutom den unika tjänsten ”målprisgaranti”. Det innebär att om du anlitar en mäklare från Notar och sedan blir missnöjd med försäljningen av din bostadsrätt i Stockholm, är du garanterad pengarna tillbaka från din mäklare.
ERA är en av världens mest växande kedjor för mäklare och har 30 kontor i och runt Stockholm.

ERA kan hjälpa till med allt ifrån att förmedla en pålitlig mäklare till att ge bolån. Bostadsexperterna i sin tur har mäklare med lång erfarenhet av just Stor-Stockholm. De har sina kontor i World Trade Center mitt i Stockholm och anlitar man en mäklare från Bostadsexperterna får man en mäklare med god lokalkännedom.
Om man hellre kontaktar en mäklare på nätet än fysiskt i själva Stockholm, kan Privatmäklaren vara ett bra alternativ. För det fasta arvodet på 12 000 kronor får man tillgång till en mäklare som kan hjälpa till med det mesta, förutom själva visningen av bostaden. Den mäklare som du blir tilldelad sköter all marknadsföring, annonsering och kontakt med spekulanter. Blir inte lägenheten såld så slipper du betala arvodet. Privatmäklaren hjälper också de personer som vill sälja sin bostad i till exempel Stockholm helt på egen hand, utan att involvera en mäklare. Väljer man det senare sättet får man hjälp med bland annat annonsutformningen och tillgång till support via email. Vill man sedan gå över till att istället sälja via mäklare är det lätt att byta till den vanliga mäklartjänsten.

Statistik från mäklare med koll på Stockholm visar att prisnedgången de senaste åren är på väg att brytas. Siffrorna är numera stillastående och man räknar med priserna åter kommer att börja stiga. Om man har möjlighet kan det alltså vara läge att vänta lite med att sälja sin bostad i Stockholm, men man kan naturligtvis aldrig vara helt säker på sådana prognoser.